Vi gillar kundernas siffror | Kunderna gillar oss

Ta hjälp av någon som kan!

Sedan 1998 har vi levererat kvalificerade redovisnings- och lönetjänster till företag i hela landet.

Vi är Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter och därmed experter på redovisning-, ekonomi-, lön- och administration. Vi är en värdefull och kompetent resurs som kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring, bokslut och deklaration till kvalificerad ekonomisk rådgivning.
Auktoriserade Redovisnings- & Lönekonsulter skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter, kvalitet i redovisning och rapportering är avgörande för företagets utveckling och framgång. Rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet.

Vi tar hjälp av modern teknik och var den första redovisnings & lönebyrån som lanserade en iPhone app och bland de första i branschen med att erbjuda webbaserade rapporter och tidrapportering.

Alla våra konsulter har lång erfarenhet och bred kompetens inom redovisnings- och löneområdet. Kompetensutveckling är en viktig och naturlig del av konsulternas vardag. Men det som gör oss speciella är vårt personliga engagemang och vårt strukturerade och målmedvetna arbetssätt. Du kommer att se att det vi gör för dig blir en resurs och en tillgång - aldrig en kostnad! Vår tidseffektivitet syns faktiskt i våra siffror. Fråga oss gärna hur!

Account IT har levererat redovisningstjänster sedan 1998! Vi har drygt 350 kunder och det kommer hela tiden fler. I våra lokaler i Danderyd, Stockholm arbetar åtta redovisnings- och lönekonsulter. Vi har också ett komplett nätverk av underkonsulter, revisorer och skattejurister.

 

Vi är flera auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter vi är medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund - en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling. Vem som helst kan inte bli auktoriserad redovisnings- eller lönekonsult, för att bli auktoriserad krävs bl a en gedigen ekonomiutbildning och flera års praktisk erfarenhet inom ekonomi-, lön- och ekonomisk konsultation

Det är viktigt med öppenhet och ömsesidigt förtroende när man ska samarbeta. Man måste lära känna varandra. Innan vi öppnar dörren för nya kunder ser vi till att vi lärt känna de vi redan har. Då kan vi uppfylla det som är vår ambition - att skapa största möjliga värde för våra kunder.

Varje kund är lika unik och värdefull för oss oavsett hur stort eller litet bolaget är oavsett om det är en enskild firma, ett handelsbolag eller ett aktiebolag. Hittills har vi främst arbetat med ägarledda fåmansbolag, dvs mindre och medelstora företag, men vi har också börsnoterade företag på vår kundlista. Vi har kunder både i Sverige och internationellt.

Vi arbetar med många olika branscher, främst inom tjänste- och handelsområdet, exempelvis: IT-bolag, arkitekter-, reklambyråer-, fastighetsbolag-, utbildning-, mode-, artister-, skådespelare-, nöjesbranschen- och många fler.

Våra kundrelationer har alltid varit långsiktiga och det ser vi som ett tecken på att våra kunder gillar oss!